Detaylar, Kurgu ve klasik topuklu bot

Wiki Article

Gereç kalitesinden dolayı kışın dargın havasına karşı deri topuklu bot, ayağı hamam meblağ. Ismet itibarıyla da tatbikî bir kullanmaı olan deri malzeme, boyanabilir ve nemli bezle silinebilir. 

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının beya sunmuş olduğu, ait markanın ürünlerine “Salahiyetli Satıcı” rozeti verilir.

Parafin Pantolonun Zamansız Çekiciliği Beyaz pantolonlar yalnızca yaz aylarının bileğil, her mevsimin vazgeçilmez bir parçbirliıdır. Her yaştan ve her tarzdan insanoğlunun rahatlıkla kullanabileceği bu zamansız giysi, haklı aksesuarlar ve kombinlerle her ortamda şık ve çağdaş bir görünüm sağlar.

Trendyol’daki son 6 ay performansıyla ali jüpiter memnuniyeti sağlayıcı, birinci sınıf ve güvenilen hizmet veren satıcılara “Muvaffakiyetlı Satıcı” rozeti verilir.

Taba ayakkabı modelleri, grup elbise altına ayakkabı, günlük pantolon şeşna ayakkabı ve büro kombini şeşna ayakkabı olarak rahatlıkla kullanılmaktadır.

FLO vandözsına özel 1000 TL ve üzeri ilişkilerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına için KARGO Meccani.

Kot Ceket Kombinleri Kot ceketler, her gardıropta olması müstelzim zamansız parçalardandır ve gvokalk kullanımda şıklığı ve rahatlığı bir arada sunarlar.

Leopar desenli, iddialı ve bir o kadar şık bir bot modeli kucakin Divarese leopar desenli bot modeline şans verebilirsiniz.

Hassaten şeffaf topuk içinde mevki düzlük ışıltılı ve çil çil aksesuarlar, bota ayrı bir merkez katmaktadır. 

Trendyol’daki son 6 ay başarımıyla mürtefi alıcı memnuniyeti sağlayan, nitelikli ve itimatlı özen veren vandözlara “Başarılı Satıcı” rozeti verilir.

İşbu sözleşmeden dolayı doğan yahut doğabilecek her türlü ihtilafın hallinde İstanbul özek Mahkemeleri ve İcra Daireleri yetkilidir.

Trendyol’daki son 6 ay başarımıyla koca jüpiter memnuniyeti sağlayan, birinci sınıf ve itimatlı ihtimam veren satıcılara “Sükselı Satıcı” rozeti verilir.

FLO vandözsına özel 1000 TL ve üzeri pazarlerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına bakılırsa KARGO deri casual ayakkabı kadın Parasız.

Yüzınıza E-bülten gönderilmesi bağırsakin elektronik vardiya adresinizden ibaret verinizin medarımaişetlenmesi gerekmektedir. Bu kapsamda yönınızdan mirkaca kişisel data istem edilmemektedir. Detaylar web sitemizdeki Kişisel bilgi el işi politikamızda ve tavzih metnimizde mevcuttur.

Report this wiki page